Produktet er laget av oliven og bladjuice, hentet fra oliventrær med høy konsentrasjon av organiske polyfenoler. Det dannes fra olivenstoffer som er vannløselige, oppnådd i malingsprosessen. Deretter gjennomgår produktet en pasteurisering og konsentrasjonsprosess for å sikre stabilitet, egenskaper og mikrobiologi.
Prosessene utføres mekanisk og på kort tid, for å unngå nedbrytning av polyfenolene. Oliventrær av Arróniz-varianten har høy polyfenolkonsentrasjon i bladene og fruktene. De høstes på optimal modenhetsnivå for å bevare alle aromaer og smaker intakt.
ORIGIN
Rødvin fra Saint-Émilion
Puisseguin Saint-Émilion-appellasjonen ligger nordøst for den berømte landsbyen Saint-Émilion. Dette historiske vinområdet strekker seg over et kupert område, hvor vinrankene nyter godt av rikelig sollys og kjølige netter, noe som sikrer perfekt modning av druene. Utvalgt av vår ønolog, P de Puisseguin, henter fra et leire-kalkstein terroir for å tilby en fyldig og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner.
WINEMAKING
Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker.
GRAPES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
TASTING
Lys mørk granatrød farge.
Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær.
Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner.
FOOD & WINE PAIRINGS
Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost.
Serveres ved 18°C.
AWARDS
2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.