Produkter for bubric daviletto (3)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produktet er laget av oliven og bladjuice, hentet fra oliventrær med høy konsentrasjon av organiske polyfenoler. Det dannes fra olivenstoffer som er vannløselige, oppnådd i malingsprosessen. Deretter gjennomgår produktet en pasteurisering og konsentrasjonsprosess for å sikre stabilitet, egenskaper og mikrobiologi. Prosessene utføres mekanisk og på kort tid, for å unngå nedbrytning av polyfenolene. Oliventrær av Arróniz-varianten har høy polyfenolkonsentrasjon i bladene og fruktene. De høstes på optimal modenhetsnivå for å bevare alle aromaer og smaker intakt.
P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

ORIGIN Rødvin fra Saint-Émilion Puisseguin Saint-Émilion-appellasjonen ligger nordøst for den berømte landsbyen Saint-Émilion. Dette historiske vinområdet strekker seg over et kupert område, hvor vinrankene nyter godt av rikelig sollys og kjølige netter, noe som sikrer perfekt modning av druene. Utvalgt av vår ønolog, P de Puisseguin, henter fra et leire-kalkstein terroir for å tilby en fyldig og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner. WINEMAKING Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farge. Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, cherrytomater, tomat, bufala mozzarella, ekstra jomfru olivenolje.